Annons
Annons

Ny vän: Katten Paz bär med sig minnen av en vän som gått bort

Söt svart kattunge

Det är med både vemod och stor glädje vi presenterar vår nya vän Paz. Hans matte Nicolina är nämligen barnbarn till vår kära vän Margaretha Rask, som hastigt lämnade oss för en tid sedan.

Vi är så glada att ni hörde av er, Paz och Nicolina! ♥

Annons

Matte och katt kelar

Här är Paz brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Paz heter jag! Fyller ett år  den 18 maj och bor ihop med min mamma Abigail och moster Mirakel. Vad jag är för ras kan man undra! Men är troligen en blandning av huskatt och norsk skogskatt.

Varför jag valde att vara med här är för att min mattes älskade mormor Margaretha Rask var mycket aktiv på denna sida med katterna Selma, Sötnos, Hilda och skällisen Nikita innan hon hastigt lämnade oss. Hon hann tyvärr aldrig att träffa mig, men mattes morfar tycker jag är SÅÅ fin!

Jag bor också med min matte och min lillhusse. Han och jag busar järnet väldigt ofta! Matte tror att vi gör illa varandra ibland i våra lekar men nej då. Det är så kul! Han jagar mig och ibland tvärt om.
Jag vet inte riktigt om min mamma och moster vill vara med här men dom kanske dyker upp de också.

Om vi ska ta hur allt började då!
Min moster fick bebisar den 15 eller 16 maj, och nu började även matte märka att mamma också var på g att föda. Efter mycket stress med mosters bebisar så gick matte ut för att prata med sin mor som bor granne med oss och för att ta in mamma Abigail. Då hör matte ett konstigt ljud och går runt huset och lyssnar. Där under trappan ligger mamma Abigail och har fått oss! Kalla var vi! Mycket kalla! Så matte skriker efter hjälp och vi får komma in.

SVart kattunge i låda

Där försöker matte hjälpa min ena bror, men han klarade sig inte. Sen var det fullt upp med oss. Min ena syster fick matte hjälpa också hjälpa och men efter tre dagar gav även syrran upp ♥

Så nu var matte ledsen. Men vi två andra som var kvar var starka. Vi fick lite hjälp med maten ibland men sen krigade vi loss och åt som små monster! Min matte var så glad, hon hade faktiskt inte tänkt att behålla någon då hon redan har mamma och moster, men… hon behöll mig!

Så här är jag. Ett riktigt monster ibland faktiskt 🙂 Jag AVSKYR när matte går iväg. Även om mamma eller moster är inne. Då ligger jag innanför dörren och väntar tills hon kommer tillbaka. Och gissa om jag skäller då! Sen när väl matte sätter sig i soffan så slänger jag mig upp och lägger mig vid halsen. Det är så mysigt!

MJAU! från Paz
PS, jag är lite större nu än på bilderna 🙂

Varmt välkommen som vår vän, Paz! 😀 ♥

LÄS OCKSÅ

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken och fyll i formuläret! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Om en hemlös kattunge och en äkta Diva

Vi blev intervjuade!

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar