Annons
Annons

Ny vän: Katten Nisse tröstar matte och husse efter Whiskys bortgång

För en tid sedan miste de sin älskade katt och vår käre vän Whisky. Nu har en ny pälsklädd vän flyttat in hos matte Anne-Marie och husse Leif. 

Tigrerad katt som ligger på en pälsmatta

Han heter Nisse och som ni ser är han väldigt stilig. Dessutom är han både rolig och snäll.

Annons

Här är Nisses, Anne-Maries och Leifs brev till oss:

Hej Gunilla, Simba och Tasse!
Livet är både sorg och glädje.Vi var ju tvungna att ta farväl av vår älskade katt Whisky. Allt gick så fort… Men sjukdomar rår vi inte på, och när det inte går att göra ngott så måste man ta farväl😢
Sorgen är tung att bära. Men ganska snabbt insåg vi att vi inte kunde vara utan en fyrbent vän i våra liv. Och efter lite sökande på katthemssidor så hittade vi  katten Nisse här i Nyköping.
Nisses husse hade blivit sjuk och kunde inte ta hand om honom, och därför hade han kommit till katthemmet. Vi hälsade på och Nisse fick följa med oss hem. Han fann sig snart till rätta här. Första dagarna gick han runt och kollade, allt var ju nytt för honom. Inte så lätt att bli flyttad hit och dit och få ny hemmiljö.
Nisse vill gärna busa när husse kommer från jobbet på kvällen. Han är väldigt ”pratig”av sig särskilt när det gäller mat och bus. Följer oss som en liten hund och vill gärna vara med.
Det här är vår tredje katt – vi har haft katt i 25 år, det är en lång tid. Han fick heta Nisse Lejonhjärta, för att vi älskar bröderna Lejonhjärta💞
Vi skickar kramar till er alla. Sköt om er och var rädda om varandra.
Hälsningar Nisse, Anne-Marie och Leif i Nyköping

Tigrerad katt som ligger på en matta

Varmt välkommen som vår bloggvän, Nisse! 😀 Vi önskar dig många lyckliga år tillsammans med din nya familj  ♥

LÄS OCKSÅ

(81)
(0)

1 kommentar

Annons

Senaste från Allas

Laddar