Annons
Annons

Ny vän: Katten Nisse har upphöjt slappandet till en skön konst

Han väntade länge och troget. Och hans tålamod har nu äntligen fått sin belöning. Vi hälsar katten Nisse hjärtligt välkommen som vår vän! 🙂

Vacaker röd vit katt som ligger på rygg

Vår nye vän katten Nisse har under årens lopp utvecklat många sköna slapparposer.

Om sig själv jamar Nisse bland annat att han styr hemmet med järntass, även om hans metoder snarare bygger på charm och list än på hot och morr 🙂

Annons

Collage med tre bilder på en vacker rödvit katt

Här är Nisses brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Nisse och är elva år gammal. Husets härskare och charmör ut i klospetsarna. Vet precis hur mina människor ska duperas att serva bara mig. Lekfull och busig trots min åler och än så länge inga tecken på sviktande hälsa eller energi! Älskar att ligga och slappa på mitt alldeles egna och till fulländning utvecklade vis. Min matte Christina brukar säga att begreppet mindfulness har fått sitt ansikte genom mina poser 🙂
Hälsningar Nisse

Närbild på en vacker rödvit katt

Välkommen som vår vän, Nisse! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(45)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar