Annons
Annons

Ny vän: Katten Morris gillar att ta sig en tur i cykelkorgen

Katt som sitter i cykelkorg

En katt i cykelkorgen? Ja minsann, vår nya vän Morris gillar uppenbarligen att ta sig en tur på cykeln med matte eller husse 🙂

Vacker ragdoll-maine-coon-katt som ligger i gräset

Här är Morris brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag är en kille på 3 1/2 år som är mycket tillgiven och spinner så fort min matte Eva eller husse klappar mig. Gillar att vara ute i trädgården för att smyga på fåglar och jaga fjärilar, och att leka med min kattkompis Selma.
På natten sover jag på mattes kudde eller på min klösstock. Min matte och husse älskar verkligen mig för jag behöver bara stryka mig längs deras ben när jag vill bli upplyft i deras famn för extra mys.
Jag mår med andra ord toppen!
Hälsningar Morris

Annons

Välkommen som vår vän, Morris! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

Film – möt katten Meg som gärna tar sig en simtur

Två vackra damer blev dumpade – men nu har de hittat hem

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar