Annons
Annons

Ny vän: Katten Molle jamar högt om det vi andra aldrig avslöjar…

Röd katt som gosar

Vi brukar ju inte jama så högt om det – men visst är det så att våra mattar och hussar tar väldigt väl hand om oss. Men man vill ju inte att de kära tvåbeningarna ska bli högfärdiga 🙂

Röd katt som sover

Men vår senaste vän Molle har inga sådana hämningar. I sitt brev till oss erkänner han glatt att han är VÄLDIGT bortskämd 🙂 Precis som det ska vara alltså!

Annons

Här är hela Molles brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag är nog den mest bortskämda katt som finns. Jag ligger mellan matte och husse på nätterna, klart jag har egen kudde. Husse brukar säga att jag får mer pålägg än han får, och jag kan nog hålla med….
Just nu ligger jag och kollar vad matte skriver. Jag går ut i koppel,och det tycker jag om. När matte kallar koppel kommer jag som ett skott. Min matte är min ägodel..hehe… det räcker att jag jamar lite ynkligt, så släpper hon allt och kelar med mig 🙂
Många jamisar från en underbart älskad liten Molle

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Molle! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Till alla våra bloggande vänner
Matte har det lite körigt just nu så vi hinner inte tassa in till er så mycket som vi vill. Hoppas ni förstår, vi hälsar på hos er igen så fort det lättar lite ♥

LÄS OCKSÅ

(31)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar