Annons
Annons

Ny vän: Katten Asti förlorade ögat när hunden gick till attack

Katt med bara ett öga

Han förlorade ena ögat när en hund gick till attack. Men det hände i katten Astis första familj, och nu lever han lycklig och smärtfri tillsammans med alla kompisar i sin nya familj!

Katt ligger på rygg

Här är Astis brev till oss:

Annons

Hej Simba och Tasse!
Jag är en grårandig kisse i mina bästa år. Detta är den tredje familjen jag bor hos, det vill säga jag adopterade min nuvarande matte och husse. Kollade in dom noga först innan jag bestämde mig för att här ville jag bo. Det fanns en annan kisse där, Stina, en dam med skinn på nosen. Hon adopterade inte mig, hehe, men vi tolererar varandra så att säga, vilket innebär att hon bestämmer och jag finner mig.

Jag har bara ett öga, för hunden i den första familjen bråkade med mig och det tog så illa att jag gick omkring i flera år med ett stort skadat öga. Matte Veronica och husse Anders lät operera bort ögat för veterinären sa att jag nog gick omkring med ständig huvudvärk. Nu är jag en glad kisse som gärna pratar med matte när jag vill något och jag bor ihop med Stina, Isak och Ida, men det är en annan historia.
Hälsningar Asti

Katt ligger på rygg

Varmt välkommen som vår nya vän, Asti! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på denna länk eller på länken i menyn! Eller skicka ett mail till [email protected]!

FLER VÄNNER

Katten Nisse låg hungrig och skadad under ett sågverk

En dag vandrade hemlösa Pyret in i mattes liv

LÄS OCKSÅ

(58)
(0)

3 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar