Annons
Annons

Ny vän: Kaninen Staffan – livsnjutare som är på bettet

Han visar tänderna när han blir använd som träningsredskap. Men annars är kaninen Staffan en välvillig livsnjutare. Favorithobbyn är inte förvånande att gnaga på allt han ser 🙂

Kanin dvärg vädur

Här är Staffans brev till Frasse:

Annons

Hej!
Jag heter Staffan och är en lejonhuvad dvärgkanin/dvärgvädur. Jag bor med min lillhusse Magnus och matte Gunilla, jag har en stor och fin bur men jag är för det mesta ute och skuttar i hela lägenheten. De säger att jag är busig, men jag vet inte det… Mattes särbo säger att jag är världens mest bortskämda kanin, men vad då? Så ska alla ha det tycker jag!

Kanin dvärg vädur

Igår bet jag av telefonsladden på mattes kobratelefon, det gillade hon inte. Men hon blev inte arg, det brukar hon inte bli! Bara när jag gnager på klädseln på soffan, eller på mattan eller på hennes köksstolar eller något annat gott. Jag gillar också att skutta omkring i full fart från rum till rum och göra krumsprång, det är härligt att vara en kanin 🙂

Dvärgvädur kanin

En favoritplats är under soffbordet på den gröna mattan, känns nästan som en gräsmatta, det därför jag biter i den ibland. Min lillhusse älskar mig, han pratar bebisspråk med mig så jag lär mig nog aldrig prata rent 🙂 men det gör inget, han är så snäll och ger mig mat och godsaker varje dag. Han tränar på att lyfta mig, jag finner mig i det något så när, men vänta bara om det blir för mycket, då visar jag mina tänder! Hmm, bara nafsar lite, men gör jag det blir matte sur på mig, som när jag bet henne lite lätt i armen en dag när hon höll mig för länge.
Ja det var lite om mig!
Hälsningar Staffan

Välkommen som Frasses vän, Staffan! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(24)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar