Annons
Annons

Ny vän: Kajsa – gillar uteliv och har svårt att hålla tider

Hon kommer aldrig hem i tid. Matte blir nervös där hon står på trappan och ropar hennes namn. Kom in nu Kajsa, var katten håller du hus?

Men så är det när man trivs bäst på tassande fot! Är man en vandrare så är man och det är bara för matte att vänta tills Kajsa behagar tassa hem  🙂

Annons

Slanka, sportiga Kajsa Hydén Hilmersson är drygt ett år gammal och bor ihop med ”farsan” Findus och sin chokladälskande syster Felicia, som redan är vänner med Frasse. Matte heter Elisabet Hydén.

Här är Kajsas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en slank och sportig tjej som trivs ute. Klättrar i träd och går långpromenader. Det gör matte nervös. Då står hon på trappan och skriker mitt namn så jag får skynda hem –  om jag vill… Det finns så mycket spännande där ute!
Fast en gång blev jag hemjagad av en jättekatt. Inte alls mysigt. Matte hittade en klo på min hals. Fästingar får man också dras med men på det hela taget är det bäst ute. Tycker mycket om Findus fast när jag försöker smeka mig mot honom blir han sur och lyfter en av sina jättestora kloade tassar mot mig. USCH!
Sportiga  hälsningar från Kajsa

Välkommen som Frasses vän Kajsa! Frasse hälsar att han beundrar din vandringslust – själv håller han sig helst i spisvärmen 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till matte på [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar