Annons
Annons

Ny vän: Ina – skön klassiker med karisma

Katten-Ina-helig-birma

Ina är en klassiker. Hon är alla katter i en. Alla de tidlösa, eviga drag som vi förknippar med katter finns hos Ina. Och dessutom är hon vacker som en – katt!

Katten-Ina-helig-birma3

Ina, du är en typisk katt, och det ska du ta som en mycket fin komplimang!

Annons

Här är Inas brev till Simba och Tasse:

Hej Simba och Tasse!
Jag är en liten birmatjej på snart tre år med stor personlighet som älskar att ligga på mitt klösträd och spana eller ta en liten tupplur. Älskar att busa och gömmer mig i väntan på att någon ska hitta mig, så att jag kan hoppa fram. En annan favoritleksak är min tunnel som man kan kasta sig in i, eller rusa igenom. Ett favoritställe är att vara på min inglasade balkong, där jag kan spana, leka eller sova en stund, om det inte kommer in en fluga som jag måste ta hand om. Den människa jag tycker bäst om är min matte Maj, som jag kan mysa och leka med.
Hälsningar Ina

Katten-Ina-helig-birma2

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Ina! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar