Annons
Annons

Ny vän: Hittekatten Sissi har blivit en vacker prinsessa

Vi har känt denna vackra kattdam länge men det är först nu hon blir presenterad. Inte en dag för tidigt, Sissi! 🙂

Vacker bild på söt svart-vit katt med svart fläck på nosen

Här är Sissis brev till oss:

Hej Simba och Tasse!

Jag heter Sissi och är en hittekatt från Evas katthem i Skara. Jag har bott hos min matte Eleonore sedan jag var tolv veckor och är nu sju år. Är inte så social av mig. Gos blir dom stunder jag vill. Sover mycket, oftast i min prinsessbädd eller under mattes täcke. Frampå kvällen kan det bli ett race från rum till rum. Har det så gott här. Vi förstår varandra matte och jag. Vi är ett jättebra team.
Hälsningar Sissi

Annons

Välkommen som vår officiella bloggvän, Sissi! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

FLER VÄNNER:

Svarten fick en tuff start i livet

Kattungen Doris hittades i ett dike

LÄS OCKSÅ

(99)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar