Annons
Annons

Ny vän: Hittekatten Chaplin startade ett katthem

Han föddes under en buske och nu har han grundat ett eget katthem – visst är det en fantastisk resa hittekatten Chaplin har gjort!

Kattungar svartvit och röd

Här är Chaplins brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag är en katt som föddes ute under en buske tillsammans med fyra syskon. Som tur var hittades vi av en förening och fick komma till Zarah och Bengt när vi var tre veckor och bo där tills vi var så stora så vi skulle få egna hem. Men när det var dags att flytta hade jag stulit deras hjärtan  ♥ Så jag fick stanna medan mina syskon och mamma fick nya hem hos vänner.

Annons

Ungefär i samma veva bestämde sig matte och husse för att starta en egen hittekattsförening. Så nuförtiden så bor jag med lite olika katter och visar dem att människor är snälla.

Katthemmet heter Chaplins katthem (klicka på länken så kommer ni till vår Facebooksida) eftersom jag är kungen i huset, men jag är en väldigt snäll kung, och hjälper alltid Zarah med alla små kattungar. Jag har alltid massa roliga kompisar att leka med och vi lever alltid rövare så Zarah ska ha lite att göra 🙂

Katter svartvit och röd

Våren och sommaren är min favorittid för då får jag springa i vår rastgård och har jag riktig tur, så får jag springa i springlinan och jaga fåglar och flugor. Under våren kommer det också många nya kattbebisar som jag får hjälpa till med. Zarah brukar säja att jag nog var hona i mitt förra liv eftersom jag alltid vill vara med och tvätta och bajsa ungarna.

På första bilden ser ni mig och min två veckor yngre styvbror, och i bakgrunden ligger styvmamma.

På den andra bilden ser ni mig och min nya bror Charlie, som och också får stanna här eftersom Zarah ville att jag skulle ha en fast kompis.
Hälsningar Chaplin

Vilken insats du gör Chaplin, både du och Charlie är så välkomna som våra vänner! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(56)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar