Annons
Annons

Ny vän: Hilda – påhittig tjej med busig sambo

Hilda är tjejen som hittar lösningar på allt utom en sak… Men Frasses nya vän är inte bara påhittig, hon är också lugn, klok och ansvarsfull – till skillnad från sin sambo 🙂

Här är Hildas brev till Frasse:

Annons

Hej Frasse!
Jag är en klok och ganska lugn katt, gillar att ta det lugnt och vara för mig själv, ibland gosar jag med matte. Jag går ut några gånger om dagen, men när det är kallt så vill jag fort in igen. Men det är inte alltid min matte Elin öppnar med en gång, då provar jag hos grannen. Han gillar också mig verkar det som.
Sen måste man ju numera vara mer på sin vakt eftersom det flyttade in en liten kattunge här för ett tag sedan. I början rusade hon omkring överallt och kunde plötsligt bara hoppa på mig och bita mig. Det blir ju så att man får uppfostra henne, det får jag ta på mig. Men det kan ju också vara trevligt med sällskap ibland…
Hälsningar Hilda

Välkommen som Frasses vän, Hilda! Frasse hälsar att han också gillar att ta det lugnt och att han känner djup sympati inför din KATTityd till den nya familjemedlemmens buslust 🙂 Han hoppas att hon med tiden ska inse fördelarna med ett lugnt, värdigt, harmoniskt och mer kattaktigt liv  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

19 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar