Annons
Annons

Ny vän: Hilda – en tjusig tjej som flirtar med Frasse!

Hilda_72_ (2)

Hilda är en tjej som gärna rullar runt – i hönshushalmen! Denna tjusiga katttjej bor nämligen på en gård med många djur och då är det alldeles naturligt att katter och höns delar säng 🙂
Hilda är lillasyster till Selma, som redan är vän med Frasse. Matte heter Margaretha Rask – entusiastisk djurägare som har ännu fler vänner till Frasse på gång!

Annons

Här är Hildas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en katttjej på fem år. Eftersom min ”lillsyrra” Selma är vän med dej så vill ju jag också vara det!
Är rätt vanlig bondkatt. Liksom Selma är jag född ute på landet i Östergötland. Skönt att slippa vara innekatt! Jag gillar att vara i solen. Äter det som matte bjuder på, som torrfoder och burkmat. Tycker förstås att burkmaten är bäst!
Matte har sex vita höns och på nätterna sover jag gärna med dem i hönshuset. Det är så skönt i halmen och så är det väldigt tyst där.
Har inte någon fästman som syrran, men det går bra ändå! Du är ju rätt snygg. Synd att du bor så långt bort, annars kunde vi kanske träffas, hihi. Lite flirtig är jag, som du kanske märker!
Hälsningar Hilda

Tack för ditt trevliga brev, Hilda! Frasse hälsar att han är mycket smickrad och att du minsann inte ser så illa ut du heller!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar