Annons
Annons

Ny vän: Hemlöse katten Karlsson söker frihet och för alltid-hem

Katten-Karlsson-Vaxholm-katthem-fb

Karlsson känner sig lite instängd för tillfället. Men om han jamar riktigt envist och uppfordrande med sin jourmatte så släpper hon nog ut honom på egen tass till slut 🙂

Katten-Karlsson-Vaxholm-katthem2

Karlsson och hans kompis Sigrid är två av de alltför många hemlösa katter som har fått ett tillfälligt hem tack vare snälla, ideellt arbetande människor. Vi håller tassar och tummar jättehårt för att du och Sigrid snart ska få ett för alltid-hem, Karlsson ♥

Annons

Katterna-Sigrid-Karlsson

Här är Karlssons brev till Simba och Tasse:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Karlsson och är en huskatt på nio år som bor med min älskade Sigrid i jourhem i Gustavsberg/Värmdö. Vi kommer båda från en stor kattkoloni i Djursholm och hade turen att uppmärksammas av Djurhjälpen i Vaxholm. Nu har vi allt vi kan önska oss och blir uppassade med mat, dryck och godis!
Snart ska vi få ta en liten tur ute också, om nu jourmatte bara vågar öppna dörren åt oss! Vi tänker inte smita iväg, det har vi sagt till Anna och MaddeDjurhjälpen, men jourmatte är lite feg! Hon är lite orolig över, att en elak och aggressiv bengal, som bor nära, ska komma och göra oss illa eller jaga bort oss. Men, vi håller förstås ihop, Sigrid och jag, och då vågar han nog inte ge sig på oss!
Hälsningar Karlsson

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Karlsson! Och du med förstås, Sigrid! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar