Annons
Annons

Ny vän: Hemlösa Signe sprang vind för våg – tills räddningen kom…

Hon var hemlös och sprang omkring vind för våg i Karlshamn. Överlevde tack vare att flickorna på kondiset gav henne mat. Men så kom hösten. Och kylan… Och räddningen! Läs om vår nya vän Signes dramatiska liv i brevet nedan…

Annons

Signe är sambo med den stiliga kattherren Julle, även han före detta hemlös, och charmiga skällisen Ginnis, båda sedan länge vänner med Frasse. Matte heter Margareta, en hjältinna som räddat två katter i yttersta nöd. Margareta skriver ofta om sina tre pälsklädda sambor i sin mysiga blogg, tassa gärna in där och hälsa på  🙂

Här är Signes brev till Frasse:

Hej Frasse!
En morgon läste matte en annons i lokaltidningen om mig. Jag hade då sprungit omkring i centrala Karlshamn sedan jag var liten kattunge. Töserna på Annies konditori gav mig mat varje morgon, men de var rädda att jag skulle frysa när hösten närmade sig. Då åkte min matte in till stan för att säga att hon kunde ta hand om mig om ingen annan ville.
Jag passade på att besöka konditoriet precis när matte kom. När hon fick se mig och upptäckte att jag såg ut precis som  hennes katt Fiddeli, som nyligen hade avlidit vid 17 års ålder så fick jag följa med hem direkt. Och vet ni! Så fort jag kom hem till matte och husse så hittade jag Fiddelis favoritplats i badrummet!
Matte döpte mig till Signe och jag är en riktig jägare men gillar också att mysa i mattes knä.
Hälsningar Signe

Välkommen som Frasses vän, Signe! Vi önskar dig och din familj en riktigt god jul! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(68)
(0)

15 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar