Annons
Annons

Ny vän: Gustav – bloggare med en vakande tass över oss alla

Här har ni killen med koll. En bloggande katträv som som håller sin vakande tass över matte Agneta och de två små kattsystrarna Piff och Puff – ja över oss alla, med och utan svans.

Det var Gustav som upptäckte toffel-konspirationen vi rapporterade om i förra inlägget och varnade oss alla  i sin blogg Katten Gustav. Det är Gustav som ständigt påjamar hur vi mattar och hussar bör uppföra oss och ger goda råd om mathållning, magkliande och andra av livets väsentligheter.

Annons

Man frågar sig: Hur skulle det gå om inte denna erfarne, elvaårige herre delade med sig av sina ovärderliga erfarenheter?
Här ser ni familjens överhuvud i färd med att lära den betydligt yngre Puff hur man uppför sig på en köksbänk:

 

Här är Gustavs brev till Frasse:

Hej Frasse!
När jag var tre år hände något med min husse. Han bara försvann från mitt hus, och jag blev ensam kvar. Jag gick fram till alla och frågade om jag fick vara deras katt. Väntade och väntade. Till slut kom några och hämtade mig, och körde mig till huset som nu är mitt sedan åtta år tillbaka. Jag håller ordning på hela området, inbegripet stranden.
Två kattsystrar flyttade också hit för några år sedan. Helt onödigt, enligt min uppfattning. De vägrar dock att ge sig av, så jag har accepterat situationen.
Förutom min husse och matte, tar jag även hand om en granne. Att han nästan alltid förvarar leverkorv i kylskåpet försämrar ju inte relationen. Matte påstår att jag är en mycket social, lugn och harmonisk katt. Jag vet inte om det är sant. Jag bara ÄR.
Hälsningar Gustav

Varmt välkommen som Frasses vän Gustav! Vi har ju känt dig ett tag redan men det känns så bra att befästa vänskapen med detta inlägg. Frasse hälsar att han ser dig som en förebild och känner stor respekt för dina tre års försprång i erfarenhet. Toffelvarningen var bara en av de många insikter du har jamat om!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar