Annons
Annons

Ny vän: Grace – den busiga prinsessan

 Grace2_lupp_IMG_3362

Hon kallas för Princess Grace av sin stolta matte Birgitta ”Gittan” Brolin. Och visst är hon en riktig hundprinsessa, lilla Grace, en cavalier king charles-spaniel som hunnit bli åtta år men fortfarande ser ut som en liten hundvalp!

Annons

Grace bor granne med oss i vårt sommarparadis i Hunnebostrand i Bohuslän. Här ser vi henne ofta ta sig en sväng med matte bland klipporna eller ner till vattnet.

Grace har ett ärorikt förflutet som utställningshund, berättar Gittan. Under tre års tid vann hon många tunga utställningstitlar och man märker att matte och hund är väldigt samspelta.
– Hon vet hur man uppför sig, säger Gittan stolt.

Visst vet hon det. Men det hindrar henne inte från att ha kul med kompisarna! Närmaste grannarna är hunden Smulan och katten Findus, som ni snart får träffa här på bloggen. Med dem har Grace haft många trevliga busstunder.

Annars är bollar hennes största intresse.
– Hon är bolltokig. Kan inte få nog av dem, säger Gittan och skrattar.

Vi hälsar dig välkommen som Frasses vän, Grace!

Ny på bloggen?
Välkommen hit, hoppas du ska trivas! Vill du veta mer om oss och om bloggen? Klicka här så kommer du till presentationen!

Det här är inte bara en blogg utan också en dejtingsajt för djur. Så klicka genast på den lilla rutan, fyll i formuläret och låt ditt husdjur bli vän med Frasse! Eller skicka ett mejl till [email protected]!

I nästa inlägg får du träffa en annan av Frasses vänner!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar