Annons
Annons

Ny vän: Gammeltanten Laika ser ut som en liten valpflicka

I sin mysiga blogg kallar hon sig Laika – gammeltanten. Men denna lilla sötnos måste ha genomgått någon hemlig föryngringskur, för ingen som känner henne kan tro att hon snart fyller 14 år!

Dra av tio så stämmer det bättre, eller hur? 🙂

Annons

Laika är liksom vi bloggkompis med den charmiga lilla Shih Tzu-killen Aamor 🙂

Här är Laikas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en pigg gammeltant som bor med min matte och husse. Började blogga om mig och min vardag tillsammans med matte för ett tag sedan. I bloggen berättar vi om allt från veterinärbesök till äventyrsdagar i skogen.
Även om det sägs att ”kärt barn har många namn” så heter jag Laika. Jag har under åren fått en del smeknamn som Pumpen, Gumman, Gammeltanten och Laikisen. Sötnosen är ett smeknamn jag inte kan klandra någon för men Fläskfian…? Vad är nu det!?
Jag är – och här citerar jag matte – en underbar blandning mellan Shih Tzu och Lhasa Apso och såg världen första gången den 11 april 1999. Ja, jag är väl en gammeltant som blivit lite till åren, ett par veterinärbesök har jag också hunnit med men lika pigg och glad för det är jag. Just nu håller jag på att återhämta mig från en stor operation, ni kan läsa mer om det i bloggen.
Hälsningar Laika

Välkommen som Frasses vän, Laika! 😀 Vi håller tassar och tummar hårt att du snart är pigg igen efter din operation!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(47)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar