Annons
Annons

Ny vän: Frasse – ständigt på jakt efter torrisar

Han är cool, han är matglad och han tassar inte runt i onödan. Det låter som Frasse. Och det ÄR Frasse vi talar om…

 

Det enda som skiljer ”vår” Frasse från Frasse Löfgren (matte heter Gudrun Löfgren) är färgerna.
Lugnet och makligheten har de också gemensamt – det enda som får Frasse L att sätta fart på tassarna är när matte kastar torrfoder på golvet….

Annons

Här är Frasses brev till Frasse  🙂
Hej Frasse!
Jag är din namne och jag älskar också mat över allt annat. Äter torrfoder (med lite fett), men min matte och husse är såååå svaga för mig att de inte kan motstå min bedjande blick och mina både ynkliga och uppfordrande läten när de har något gott på tallriken.
Precis som du äter jag allt som matte och husse äter för det måste ju vara gott när de smackar och mumsar.
Jag är väldigt lugn och försiktig av mig och jag jagar inga leksaker som inte går att äta. Därför kastar matte eller husse mitt torrfoder tvärs igenom radhuset och då springer jag som bara den. Annars hade jag nog rullat fram vid det här laget. Matte säger att det är en himla tur att jag äter torrfoder!
Till sist: En misse som har det bra, är han MISS-nöjd!?
Kram från Frasse

Matte berättar om hur Frasse kom in i hennes och husse Håkans liv:
En arbetskamrat till mig hade en kattflicka som hon ville låta få en kull innan hon steriliserade henne. Om det blev fem ungar skulle jag få en (fyra var redan tingade). Grannkatten Sigge bjöds in och på självaste Alla hjärtans dag (som vi firar nu på måndag!)  blev det fart på paret. Allt filmades dessutom.
Den 21 april 2003 föddes så fem kattungar och lilla Frasse blev vår egen glädjespridare.
Kram från Gudrun

Välkommen som Frasses vän Frasse! Frasse hälsar – oj så mycket Frasse det blev 🙂 att han sympatiserar fullkomligt med din livsstil och jamar att det skulle vara härligt att ligga och slappa ihop i var sin fåtölj eller KATTong. Vad gäller MISS-nöjd så tror han att människor och katter tolkar det olika 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected].

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar