Annons
Annons

Ny vän: Frasse rymde och var försvunnen i ett helt år

Katten-Frasse-sover

När vi presenterar den här vännen känner vi ett sting i hjärtat… Han bär nämligen samma namn som bloggens store grundare, vår älskade Frasse, som lämnade oss i höstas ♥ Visst är Frasse ett fint namn, Frasse!

Annons

När vi ser bilderna inser vi att det inte bara är namnet de två Frassarna har gemensamt, även intresset för slappande förenar dem 🙂

Katten-Frasse-sover-klostrad

Här är Frasses brev till Simba och Tasse – och till Frasse också förstås, det skickades ju ursrpungligen till honom

Hej Simba och Tasse!
För tre år sedan klev jag in genom mattes fönster. Jag hade en tatuering i örat så hon hittade snabbt min förra ägare som berättade att jag varit borta i över ett år!

Jag bodde tidigare bara några kvarter därifrån tillsammans med min mamma och bror. Jag trivdes inget vidare där och rymde många gånger. Nu var min ägare trött på mig och ville inte ha mig tillbaka. Nu bor jag hos min nya matte Siw, och har inte rymt på tre år. Varför skulle jag göra det när jag trivs så bra och får god mat och många kramar? Matte är tyvärr ryggskadad men det betyder att hon alltid är hemma hos mig och det uppskattar jag.
Hälsningar Frasse

Katten-Frasse-sover-hoprullad

Välkommen som Simbas, Tasses och Frasses vän, Frasse! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Vi önskar er alla en riktigt mysig, rolig och solig helg! 😀

LÄS OCKSÅ

(48)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar