Annons
Annons

Ny vän: En främling som tog kontakt i parken…

Minns ni när jag kom alldeles inpå en vild kanin? Nu har det hänt igen! Ja, inte med en kanin, utan med en katt. Och vild var den inte heller för den hade ett stiligt halsband. Men ändå! Här är vi inte så petiga med detaljerna – varje möte med en ny vän till Frasse räknas – även om vi inte vet varandras namn 🙂

Annons

Det hände på precis samma sätt som med kaninen. Kollegan Titti och jag var ute och vandrande på lunchen.
– Titta en katt, sa Titti.
Åh, en så stilig, röd katt! Som den skjutjärnsfotograf jag blivit rotade jag genast fram kameran. Tusan också att det är så svårt att hitta den bland alla pryttlar i väskan! Var kommer alla väskprylar ifrån?

Men i alla fall, med kameran i högsta hugg smög jag fram mot katten. Märkligt nog var hon (jag tror att det är en hona eller vad säger ni?) betydligt skyggare än den kaxiga kaninen som lät mig komma hur nära som helst utan att röra ett pälsstrå. Men till slut lyckades jag vinna hennes förtroende och innan hon försvann lät hon mig nådigt klappa henne på huvudet.

Synd att vi inte hann presentera oss men den Okända katten är givetvis ändå välkommen till Frasses vänner! Skulle matte eller husse känna igen sin älskling så blir vi jätteglada om ni hör av er!

Och apropå vänskap – här är en liten film
 om en katt och en kråka som är bästisar. De slappar ihop, käkar ihop och upptäcker världen ihop. Så rörande!

httpv://www.youtube.com/watch?v=G0wYaXYwP-w

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar