Annons
Annons

Ny vän: En dag vandrade hemlösa Pyret in i mattes liv

Hon var en vandrare. Hemlös, som så många andra. Men en dag vandrade hon in i mattes liv och sedan dess är de oskiljaktliga ♥

Grå spräcklig katt sitter på bordet

Här är Pyrets brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Pyret. Ålder okänd. Jag flyttade in hos matte och husse för fyra år sedan. Har varit en vandrare – gick omkring här i Slite, och hamnade jag omkring Caféet. Då förbarmade sig matte Annelie över mig och jag fick komma inomhus. Det var så skönt att få sova och äta och gå på lådan inomhus. Nu mår jag alldeles utmärkt.
Hälsningar Pyret

Annons

Närbild på grå katt

Katt ute i snön

Välkommen som vår vän, Pyret! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Läs om andra vänner:

Vanvård låg bakom Fialottas rymning

Stensture hittades övergiven i en snödriva

LÄS OCKSÅ

(132)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar