Annons
Annons

Ny vän: En annan matglad Frasse!


Frasse_lupp

Han är medelålders. Korpulent. Matglad. Snäll. Och som om inte dessa likheter med Frasse vore nog så bär den nya kompisen samma namn!
Två Frassar som säkert hade kommit jättebra överens om de hade träffats. Eller inte… en viss kamp om maten hade det kanske blivit 🙂

Annons

Den svarta skepnaden bredvid Frasse är Bore, finsk lapphund och en av Frasses närmaste vänner.
Frasse är tio år gammal och en blandning mellan norsk skogskatt och huskatt, berättar matte Elisabeth.

Här är Frasses brev till sin nya kompis:

Hej Frasse!
Liksom du är jag en något korpulent kattpojke. Jag bor med en liten randig hittekatt Elsa. Är också kompis med finska lapphunden Bore. Bore är ofta blöt och smutsig efter långpromenader i skogen, så då försöker jag att fixa till honom.
Jag är en snäll och lite blyg kissemiss. Min favoritmat är gädda och älgkött. Som tur är äter inte Elsa sånt, så jag får ha favoriträtterna i fred.
Jag kramas mycket så jag skickar en kram till Frasse och alla andra sötnosar!
Hälsningar Frasse

Vi skickar många kramar tillbaka till dig och dina kompisar, Frasse! Och du, säg till Elsa att hon också är välkommen att bli Frasses vän!

Ny på bloggen?
Välkommen hit, hoppas du ska trivas! Vill du veta mer om oss och om bloggen? Klicka här så kommer du till presentationen!

Det här är inte bara en blogg utan också en dejtingsajt för djur. Så klicka genast på den lilla rutan här intill, fyll i formuläret och låt ditt husdjur bli vän med Frasse! Eller skicka ett mejl till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar