Annons
Annons

Ny vän: Elvis – minstingen som är kung i familjen

När jag som bäst satt och avnjöt min kyckling Timbooktoofestivalen, fick jag syn på en liten pälsklädd figur som for omkring i gräset några meter bort.

Elvis-festivalen_lupp_IMG_4232

Figuren var Elvis, familjen Sanchez nya lilla familjemedlem. En fullständigt ljuvlig blandning mellan raserna shihtzu och lhasa apso.
Medan Elvis busade med oss och gjorde fruktlösa försök att bitas med sina små tänder fick jag en trevlig pratstund med matte Aura och husse Seppo. Och nästa dag kom ett brev till Frasse från Elvis:

Annons

Hej Frasse!
Snyggingen på bilderna är jag, som är en hund och heter Elvis. Jag är bara tio veckor gammal och bor tillsammans med de tre betydligt äldre katterna Adam, Lolita och August. Ändå är det jag som bestämmer hemma hos oss!
Jag har börjat busa med katterna och det är så skönt att ha så många kompisar här hemma!
Matte kommer ut lite oftare sedan jag kom. Varje dag tar vi en promenad ute på stranden eller i någon av de trevliga parkerna här i Malmö.
När jag inte orkar gå längre, då tar min supersnälla matte mig i sin axelväska och bär mig. Oj vad jag älskar henne! Hon är så fin!
Varje morgon vid sextiden när tidningen kommer så kissar jag på den. Det är så kul! Matte har börjat läsa tidningen på internet sedan jag kom…
Hälsningar Elvis

Tack för ditt trevliga brev och välkommen som Frasses vän, Elvis!

Elvis_vaska_lupp_21082010237

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar