Annons
Annons

Ny vän: Elvis glömmer aldrig traumat i lufttrumman

En hemsk upplevelse i barndomen har satt djupa spår i Elvis. Därför är han på många sätt raka motsatsen till sin kompis och sambo Doris, som vi presenterade i går.

Där Doris är kaxig och djärv är Elvis försiktig och lite rädd. Men har man som liten ynklig kattunge suttit fast i en lufttrumma så är det inte så konstigt att man gillar att ha det lugnt och tryggt omkring sig…
Elvis är lika gammal som Doris – ett år – men har lite siamesblod i ådrorna. En annan detalj som skiljer honom från kompisen är den vita haklappen 🙂

Elvis husse heter Ewert och hans matte Christiane är er bloggerskas körkompis.
I morgon ska vi upp till bevis på konserten Christiane!

Annons

Här ser ni Elvis kramandes sin kompis Doris. Så söta de är!Här är Elvis brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är väldigt försiktig och lite rädd av mig. När jag var väldigt liten hamnade jag, min mamma och mina två syskon i en lufttrumma på ett äldreboende.
Personalen hörde oss jama och ringde efter brandkåren. En brandman fick tag på mig och en syster och drog ut oss. Efter det blev jag jätterädd för människor. Min mamma och ett syskon blev så rädda att de sprang iväg och sen dess har jag inte sett dem.
Jag kom till en tant som gav mig mat i flaska, men jag saknade min mamma jättemycket.
I februari i år kom jag till min matte och husse och de är jättesnälla. Vi går ut varje kväll i vår park och det finns jättemycket spännande saker att lukta på. I sommar var det en igelkott som kom till oss varje kväll.
Jag är jätteduktig på att gå i koppel och min matte och husse säger alltid att jag är så klok, duktig och gullig. Vilka komplimanger!
Hälsningar Elvis

Välkommen som Frasses vän Elvis! Frasse hälsar att han fullkomligt förstår att du vill ha lugn och ro, det vill han också – trots att han har haft en väldigt fridfull och harmonisk barndom 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

I morgon är er bloggerska ledig på grund av körsång. Vi hörs igen på torsdag! 🙂
Kramar och tassklappar!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar