Annons
Annons

Ny vän: Elis – tassar på hemliga vägar…

Han är stor och svart som natten. Ger sig i väg på egen tass, ingen vet vart… Elis är killen med koll, han vet vad han vill – och hur han får det som han vill 🙂

Här är Elis brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en stor svart kastrerad hankatt på fyra år som kan vara riktigt gosig om jag vill, men jag kan även vara lite bestämd av mig och då fräser jag åt det som inte passar. Varje kväll ska jag gosa lite med min matte Lena, och så har jag min turkosa handduk som jag snuttar lite på innan jag somnar skönt för natten.
Jag brukar vara ute på upptäcktsfärd ibland, och då är jag borta ett par dagar. Var jag är då, är min egen hemlis…
Hälsningar Elis

Annons

Välkommen som Frasses vän, Elis! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar