Annons
Annons

Ny vän: Döva hunden Tess vann vår GPS-spårare!

Tess är döv och kan inte höra när matte kallar på henne. Så vem kan passa bättre som vinnare till den GPS-spårare vi lottade ut på vår husdjurssida för en tid sedan?

Hund med gps-spårare

Varmt grattis Tess, nu kan både du och matte känna sig trygga när ni är ute och promenerar!

Annons

Här är Tess brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
En dag landade en avi på hallgolvet som meddelade att jag hade ett paket att hämta. Avsändaren var ett för mig okänt företag, Eksit Data i Varberg. Eftersom jag tänkte att något blivit fel ringde jag upp detta företag. Där svarade den supertrevliga Ann-Britt som kunde tala om för mig att jag vunnit en tävling som arrangerats av tidningen Allas!

Priset, en GPS-sändare, låg nu på ICA och väntade på mig och Tess.

Tusen tack, Allas!

Det var längesedan jag blev så överraskad – och glad!

Nu vågar jag låta Tess springa lös igen, trots att hon inte kan höra när jag kallar på henne. Hon springer visserligen aldrig långt bort, men med GPS-sändare om halsen slipper jag bli orolig för var hon tar vägen när hon nosar sig fram i livet. Jag kan hela tiden följa hennes framfart på kartan i mobilen.

Tess och matte tackar för den fina vinsten och ser fram emot många trevliga promenader och geocaching-turer i framiden.

Vänliga och glada hälsningar

Tess the geodog & matte Katrin Lok

Tack för ert fina brev och den underbara bilden, Tess och Katrin! Känns så bra att gps-spåraren hamnade hos någon som så väl behöver den ♥

Och varmt välkommen som Simba och Tasses vän, Tess! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

 

LÄS OCKSÅ

(54)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar