Annons
Annons

Ny vän: Doris – äventyrerska som flyger högt

Tänk äventyr. Tänk farligt. Tänk höga träd och djupa brunnar. Och tänk er sedan matte bärandes på en stege för att rädda sin pälsklädda älskling.
Där har ni en bra bild av Doris  🙂

 

Ettåriga Doris gillar när det går undan. Och ibland går det lite för fort. Då är det skönt att matte Christiane och husse Ewert finns. Och kompisen Elvis förstås. Elvis är Doris raka motsats och har förhoppningsvis en dämpande inverkan på Doris när hennes äventyrslust blir alltför riskabel  🙂
Se så fint Elvis håller armen (jag menar benet!) runt Doris på bilden!

Annons

Här är Doris brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en brunsvart europé med svarta tigerränder och endast fyra vita strån. Kom till min husse och matte samtidigt som min kompis Elvis.
Jag har en angoramjuk päls som matte brukar kamma. Det känns riktigt skönt.
Jag går ner till parken där vi bor varje kväll och har en blinkande lampa så att jag syns, för jag tycker det är jättekul att springa med full fart över gräsmattan och sen upp i ett av träden. Jag älskar att klättra överallt och sitta högt upp och kolla läget.
Tre gånger har matte fått hämta fyrametersstegen för att ta ner mig. Jag brukar kolla alla brunnar här omkring för det är spännande dofter.
Jag och Elvis brukar springa och jaga varandra i trädgården och gömma oss i buskarna. Där brukar vi sitta och titta på vad som händer i parken.
Hälsningar Doris

Välkommen som Frasses vän Doris! Frasse vill säga några ord:
Hörde att din matte också sjunger i den där jättestora kören med Gabriel Forss. Håller hon också på och väsnas vid datorn – öva kallas det visst…? Tänk om vi skulle hålla på och jama och jamma dagarna i ända!

Matte svarar: Christiane, kära körkompis, vi ses på barrikaderna – det vill säga i Johanneskyrkans altare!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

I morgon får ni träffa Doris kompis Elvis!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar