Annons
Annons

Ny vän: Diza – hundan så härligt det är med sovmorgnar!

Diza-Jack Russel3

Vår nya vän Diza är ännu ett exempel på att det gamla uttrycket ”som hund och katt” kan betyda att man är väldigt LIKA! För liksom Frasse älskar Diza att ta riktigt lååånga sovmorgnar. Ett annat gemensamt intresse är godsaker 🙂

Annons

Jack Russel -Diza

Här är Dizas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en bestämd jack russell-dam på 2 1/2 år som älskar att hälsa på hundar och leka. Den gröna bollen är favvoleksaken. Liksom min övriga familj älskar jag långa sovmorgnar – i husse och mattes säng förstås 🙂

Jag är en mycket gosig och nyfiken liten hund som alltid älskar nya upptåg! Godsaker kan man aldrig få för mycket av. Om husse och matte inte ger mig det kan jag alltid gå och slicka lite på grytvantarna i köket.
Hälsningar Diza

Tassnot: Min matte heter Anna, husse heter Fredrik och lillhusse heter Viktor ♥

Jack Russel-Diza2

Välkommen som Frasses vän, Diza! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar