Annons
Annons

Ny vän: Diesel – högdragen dam med kattityd

Somliga skulle nog kalla henne en riktig bitch. Men är man van vid att vara ensam kvinna på täppan, och så plötsligt tvingas samsas med två busiga bondkatter, så har man ju inget annat val än att sätta nosen i vädret!

Annons

 
Historiskt ögonblick? Matte har faktiskt lyckats fånga Diesel med garden nere 🙂

Håll kvar din tuffa kattityd, Diesel, klart man måste visa vem som bestämmer!

Här är Diesels brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är är en grå (eller blå) europé på sju år med kattityd. Mycket högdragen – är ju tvungen att hålla garnityret sedan min matte Lena tog hem två bondkatter, usch! Gillar att hålla mitt revir rent från främlingar och patrullerar därför mycket och ofta.

Ibland kan jag nedlåta mig till ett ögonblicks kel med någon  familjemedlem. Men absolut inte FÖR ofta eller FÖR länge! Man ska inte skämma bort de små liven, det är min bestämda åsikt!

Emellanåt har vi irländska varghundsvalpar här, då har det hänt att jag har nosat lite på dem, fastän de är enormt stora, och större blir de för varje dag. Men jag hittar snabbt tillbaka till min vanliga, snäva kattattityd! Puh!
Hälsningar Diesel

Välkommen som Frasses vän, Diesel! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar