Annons
Annons

Ny vän: Cezar sprang omkring övergiven i skogen

Norsk skogskatt

Katten Cezar irrade omkring övergiven i skogen när hans matte Cilla hittade honom. Nu njuter han för fullt av hemmalivet och stortrivs med att vara innekatt!

Kattunge norsk skogskatt

Här är Cezars brev till oss:

Hej Simba och Tasse!

Annons

Jag heter Cezar och är cirka åtta år. Eftersom jag blev upphittad i skogen i Kristianstad vet ingen exakt hur gammal jag är. Min matte Cilla hämta mig från KKS i december 2008 och jag har bott hos henne sedan dess. Jag trivs jättebra som innekatt och skulle aldrig klarat mig själv där ute.

När jag kom till Cilla fanns där en annan katt som hette Hugo, och han blev min bästa vän. Han blev tyvärr sjuk och fick  somna in. Just nu har matte tagit hand om en annan katt från Falkenberg som heter Ville. Han kommer från FFKFöreningen förvildade katter, och har bott hos oss ett tag nu, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här Ville. Matte verkar tycke om honom så jag får nog ge honom en chans. Kanske kan han bli en ny vän?
Det var lite kort om mig!

Hälsningar Cezar från Malmö

Tavla med två katter

Välkommen som vår vän, Cezar! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar