Annons
Annons

Ny vän: Buskatten Blackie vet hur man lurar godis av matte

Liten svart perser-kattunge med bärnstensfärgade ögon

 

Inte nog med att vår nya vän Blackie är en lurifax som älskar att spela sin matte ett spratt – han ser till att bli belönad för det också! Supersmart, Blackie! 😀

Svart perserkatt ligger och slappar

Hej Simba och Tasse!
Jag är en liten busig perserkatt på snart fem år som älskar min matte, men också att vara själv och hitta nya sovplatser, där jag kan gömma mig. Matte blir förtvivlad när hon kallar och jag inte kommer på en gång, men jag vet ju att till slut så skakar hon burken med godis och då kommer jag 🙂
Matte ska snart åka på semester, men då kommer snälla grannen och passar mig. Hon kallar mig sin lilla plutt. När matte kommer hem låtsas jag vara sur, men det går fort över, hon har alltid nya saker med hem till mig. Och så kan jag ju gömma mig i resväskan 🙂
Miau Simba och Tasse, och ha det bäst.
Hälsningar Blackie

Annons

Svart perserkatt med gula, bärnstensfärgade ögon.

Välkommen som vår vän, Blackie! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

1 kommentar

Annons

Senaste från Allas

Laddar