Annons
Annons

Ny vän: Bloggaren Fjutten föddes i en jordhåla

Han föddes i en  jordhåla, och hans framtid var oviss. Hur skulle det bli – skulle Fjutten och hans familj få svälta och lida, eller skulle de hitta ett hem?

Ja, det skulle de! Fjuttens matte tog hem hela den lilla familjen, och nu kan vi alla läsa om deras härliga kattliv i Fjuttens mysiga blogg!

Annons

Här är Fjuttens brev till Frasse:

Hej Frasse!
Det var en regnig förmiddag i juni, min mamma Wilma var ordentligt rund om magen och hade nu äntligen hittat ett tryggt ställe där hon kunde föda sina små. En jordhåla fick bli den plats där jag Ville Fjutt-Fjutt (Fjutten) och mina syskon Vilda och Viska skulle tillbringa våra första veckor i livet.
Nu hade vi ju ingen aning om att vår mamma faktiskt hette Wilma, vi kallade henne bara mamma förstås. Och inte visste vi att vi så småningom skulle få alldeles egna namn, vi var bara…kattungar faktiskt! Efter några månader fick vi hjälp, min matte plockade in hela familjen….och resten kan man läsa om på min blogg!
Hälsningar Fjutten

Välkommen som Frasses vän, Fjutten – och det gäller förstås Vilda, Viska och Wilma också! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar