Annons
Annons

Ny vän: Bliss – mattes stora stöd i hennes svåraste stund

Säkert känner många igen sig när de hör historien om hur katten Bliss kom som en räddande ängel när matte Tina drabbades av en stor sorg. Visst finns det änglar, och somliga av dem bär päls!


Bliss

Och numera har matte även Bliss barn Stella och Tetris att vända sig till 🙂

Annons


Stella

Här är Bliss brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Bliss, är 3 1/2 år och bor i Klippan. När jag föddes bodde min matte och lillmatte i ett stort hus på landet. De blev så glada för mig och mina syskon. Men egentligen var de väldigt ledsna. En månad innan jag föddes hade min matte blivit änka. Och hon var bara 42 år. Hennes sambo omkom i en olycka och matte och lillmatte kunde inte bo kvar i huset. De ville inte alls flytta därifrån, de hade bara hunnit bo där i ett år och åtta månader när matte plötsligt blev ensam. Men matte brukar säga att livet inte alltid blir som man hoppats.


Tetris

När jag var tre månader flyttade vi till Klippan. Jag var jätteglad att jag och ett av mina syskon fick flytta med. Men min syster blev påkörd av en bil och då blev jag ensam. Då förstod jag hur matte kände sig när hon blev änka. Jag var ledsen länge och gick runt och jamade efter min syster.

Nu har vi bott här i tre år och jag trivs jättebra. Jag har till och med egen kattlucka och kan själv komma och gå som jag vill. Nu har jag dessutom två barn som också bor med oss;  min dotter Stella och min son Tetris. Det är ganska kul med sällskap men ibland blir jag irriterad på dem. De är egentligen stora nog att flytta hemifrån men matte och lillmatte vill att de ska bo kvar. Så jag får väl finna mig i det. Jag vet att jag alltid är mattes favorit. Hon var med mig när jag föddes och vi har hängt ihop sen dess. Och hon döpte mig till Bliss, som matte sagt betyder ”Evinnerlig lycka”. Det är jag lite mallig för 🙂
Hälsningar Bliss

Varmt välkomna som Frasses vänner, Bliss, Stella och Tetris! Hoppas ni får en riktigt mysig jul 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar