Annons
Annons

Ny vän: Bioz valde den smala vägen till slut…

En kompis med viktproblem, en vän som finns där när vågen sviker och som delar kampen mot matsug och snåla portioner. Frasses nya vän Bioz kan bli en verklig själsfrände… 🙂

Matte Jennica Pettersson Forss är fotograf, så Bioz får ofta agera modell. Men som tur är finns det tre andra stiliga katter hemma hos Jen, så det är inte bara Bioz som får utstå blixtrandet 🙂
På översta bilden är Bioz en bedårande liten kattunge. Nu är hon en stilig kattdam på åtta år.

Annons

Läs mer om Bioz och hennes kompisar och se fantastiska foton av djur och människor på matte Jennicas blogg Jen Fotografi!

Här är Bioz brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Bioz och är åtta år. Jag har redan ett par kattkompisar här hemma som är lite väl jobbiga och närgångna, men jag är gärna kompis med dig på lite avstånd 🙂
Jag är mammas och pappas ögonsten! När de hämtade mig hos min kattmamma ute på landet så hoppade mina kompisar och syskon på buren och ville inte att jag skulle lämna dem, så mamma fick lite dåligt samvete. Men min mamma och pappa är världens bästa! Jag trivs med mitt liv här, jag är en riktig liten livsnjutare! Min favoritplats är i min pappas knä i fåtöljen, där mår jag ska du veta!

Jag läste att du ska gå ner i vikt Frasse! Jag liiiider med dig. Min mamma och pappa började köpa dietfoder från veterinären till mig, smakar jättegott, men herregud vad lite mat jag får! Jag är ju alltid hungrig! Men nu har jag gått ner 2,8 kilo och min mamma säger att jag är lätt som en fjäder! Springer runt som en tok och orkar äntligen hoppa upp överallt igen.
När jag var två år kom min kattkompis Bianca och hon äääälskar mig. Jag förstår henne, vem älskar inte en skönhet som mig? 🙂 Men jag hade nog föredragit att ha min mamma och pappa för mig själv. Och så kom då Baccardi, vildare katt får man leta efter! Huuuuur tänkte mamma och pappa där?
Min mamma har lovat att hjälpa Bianca och Baccardi att bli vän med dig också!
Varma tassavtryck från Bioz!

Tassnot: Sedan detta skrevs har även stilige kattherren Baloo sällat sig till skaran.
Han skulle avlivas om inget nytt hem hittades och djurvän och kattälskare som jag är kan jag inte läsa om en sådan sak utan att engagera mig. Han är världens mysigaste och jag är så himla glad över att ha honom i vår lilla familj nu, för ja, självklart tog jag hand om honom när ingen annan kunde! skriver Jen i sin blogg.

Välkommen som Frasses vän, Bioz! Frasse hälsar att han tycker din viktkamp är hjältemodig och värd mängder av kattplimanger. Han skickar tassklappar till kompisarna joch ser fram emot att bli vän med dem också!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar