Annons
Annons

Ny vän: Bara en sak får katten Sara-Josefina att sluta slappa

En enda sak kan sätta fart på vår nya vän Sara-Josefina. Och det är faktiskt inte en hägrande middag, utan hennes kattkompis!

Svart katt som ligger och slappar

Katten Sara-Josefina i sin favoritposition.

Här är Sara-Josefinas brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Sara-Josefina och är drygt tre år gammal. Är lugn och stillsam för det mesta, men rätt som det är så busar och leker jag med min kattkompis. Vi brukar brottas på skoj. Annars ligger jag mest still och putsar min päls i ordning. Jag tycker om att leka …. Roligt att jag har en kompis, som tycker samma sak som jag.
Jag bor tillsammans med min matte, som heter Nathalie.
Hälsningar Sara-Josefina

Annons

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Sara-Josefina! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

1 kommentar

Annons

Senaste från Allas

Laddar