Annons
Annons

Ny vän: Aslan – är det Frasse som färgat pälsen?

Är det Frasse som tonat pälsen svart? Visst skulle man kunna tro det, teckningen är exakt likadan, det enda som skiljer är att Aslan är svart där Frasse är grå.

Frasses nye vän, den tolvårige bondkatten Aslan, jamar inte i onödan, precis 🙂 Hans brev är kort och koncist men vi känner på oss att han är lik Frasse även på insidan. En cool, avslappnad kille som vilar tryggt i sin erfarenhet och lugnt iakttar hur andra tassar omkring i full fart men själv föredrar ett mindre aktivt liv. Visst är det så, Aslan? 🙂

Annons

Aslans matte heter Margit Lindberg.

Här är Aslans brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag bor med min matte och husse. Sen har jag en kattkompis som heter Lillskrutt som jag brukar träffa lite då och då.
Jag är tredje generationen här. Min mamma och mormor bodde här före mig. Min mormor blev 19 år och min mamma 16 år.
Hälsningar Aslan

Välkommen som Frasses vän, Aslan! Frasse hälsar att han gärna skulle ta ett ordentligt jam med dig om livets väsentligheter. Som vilka kattonger du gillar bäst, om du föredrar blötmat eller torrisar, och om du också ofta har anledning att klaga på alltför små och glesa måltider 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar