Annons
Annons

Ny vän: Alice – en hundkatt med skinn på nosen

Hon bor med två jakthundar. Så det är tur att katten Alice har skinn på nosen och vet hur man pekar med hela tassen. Och att denna tjusiga ”hundkatt” dessutom är mycket klokare än sina ”halvsyskon” 🙂

Annons

Katten-Alice

Här är Alice brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Alice och blev adopterad i augusti 2011 av matte Marie i Borgå, Finland. Till vår familj hör förutom matte, husse Elvis och min halvbror Hugo och halvsyster Nadya som är norska lundehundar (jaktspetsar). Själv klassar jag mig som en ”hundkatt” eftersom jag vuxit upp bland dem, men lite klokare är jag ändå 🙂

Katten-Alice-lundehund

Jag tycker om att åka bil, vara utomhus i kopplet, men fattar inte varför matte inte släpper mig lös, för emellanåt kan jag bli förb***ad på det dumma snöret som trasslar in sig överallt när matte inte orkar hålla mig sällskap med att stå och hålla i kopplet. Då brukar jag jama så att matte skall komma ut och hjälpa mig.

Katten-Alice2

Jag brukar vara och hälsa på Måns, Lilly och Sissi (också kompisar med er och med Frasse såklart) och då är jag drottning i huset! Måns gnäller att jag skall lämna honom ifred men Lilly brukar jag busa jättemycket med. När jag kommer till byn så får jag fart på de åldringar som annars bara brukar ligga och slöa. Jag älskar att retas med dem.
Hälsningar Alice

Välkommen som våra vänner, Alice, Hugo och Nadya! 😀

Bli vän med oss – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(59)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar