Annons
Annons

Ny vän: Airbus – tassarna på jorden trots högtflygande namn

Han är en kille med ett namn som gör att tankarna får fart och når till rent himmelska höjder. Vår nye vän Airbus är nämligen döpt efter världens största passagerarplan Airbus A380 🙂

Men Airbus har tassarna på jorden. Fattas bara, han har ju fullt upp härnere på marken, där han sysslar med allehanda viktiga projekt – som solbadande,  kelande och – nu blir det spinnande – spionerande…

Annons

Här är Airbus brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Airbus och är en väldigt lat huskatt på sju år. Jag är väldigt trött av mig och sover länge på morgonen och går och lägger mig tidigt på kvällen. De stunder jag inte sover brukar jag sitta i fönstret och sola mig, eller så spionerar jag på hamstrarna som också bor här. Jag är extremt kelig och ska helst sova i famnen hos matte Karolin eller husse. Varje natt så delar jag huvudkudde med matte och spinner henne i örat. Det är mysigt!

Många tycker att jag har ett konstigt namn. För mig är mitt namn självklart, husse och matte är flygplansintresserade och då fick jag döpas efter världens största passagerarplan, Airbus A380.
Hälsningar Airbus

Välkommen som Frasses vän, Airbus! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(36)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar