Annons
Annons

Ny vän: Aamor – hunden som älskar katter

Han är hunden som älskar alla, men särskilt katter. En liten shih tzu med ett jättestort hjärta. Inte konstigt att han döptes till Aamor efter kärleksguden! Och ännu mindre märkligt att han är en av Frasses närmaste vänner  🙂

Annons


Den fina tofsen kräver mycket pyssel, och Aamor försöker ta det som en man…

Möt en av våra allra bästa bloggkompisar – för Aamor har en egen blogg, där han med en härlig hundhumor ger oss intressanta inblickar i sitt vardagsliv med matte Tina, syrran Affi och grannkatterna 🙂


Tre valpar och en tålmodig katt… 🙂

Här är Aamors brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Aamor och är 3,5 år gammal. Mitt namn i stamtavlan är Kimzans Aamor så jag fick behålla namnet och matte säger att det passar mig för jag är ren pur kärlek!
När min matte Tina jobbar är jag på ”dagis” hos matteföräldrarna och min syster Affi. Det är min storasyster för hon är född först, jag kom som god tvåa men hon bestämmer alltid.
Jag älskar allt och alla i stort sett men speciellt katter.
Min uppfödare har fyra katter som är supersnälla. När jag och mina syskon var valpar lät dessa katter oss små terrorister göra vad vi ville, så det är nog därför jag älskar katter.
Jag har även kattkompisar nu som bor granne med oss. Vissa kommer fram och kelar med mig och jag blir så lycklig, men vill de inte så nöjer jag med att bara titta, och det kan jag göra i timmar om matte tillåter.
Fast det bästa jag vet är min matte, det var kärlek första gången vi sågs och sen dess är vi oskiljaktiga.
Matte säger att jag är en väldigt envis herre som vet vad jag vill, men det har hon inget emot för även hon är envis, hihi!
Hälsningar Aamor

Välkommen som Frasses vän Aamor! Så kul – nu är vi vänner även ”officiellt” 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

15 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar