Annons
Annons

Nu målar Åsa både djur och kändisar

Först målade hon av Frasse och nu är det kändisar som står modell. Det har hänt en del i konstnären Åsa Forsbergs liv sedan vi sist skrev om henne.

Minns ni Åsa – tjejen som porträtterade Frasse så fint? Och vars katt Skrållan är vän med Frasse? Det var ju för övrigt matte Åsa som räddade Skrållans liv…

Annons

Sist vi skrev om Åsa bodde hon på landet med pojkvännen och en massa djur och målade tavlor, stenar och postlådor – mestadels med djurmotiv – för fulla muggar. Det gör hon fortfarande men numera är hon förlovad med pojkvännen och vi har vissa aningar om att ett bröllop är i faggorna – grattis Åsa – och grattis Henric förstås 🙂

– Efter inlägget om mig här på bloggen rullade det in en hel del beställningar, både från kända och okända, berättar Åsa.
Visst ser man att Åsa har utvecklats i sin konst. Själv menar hon att det beror på att det kommer in så många beställningar.
– Övning ger färdighet!

Rockräven Ola Magnell var en av de kändisar som blev porträtterad. Självklart är gitarren med på tavlan 🙂

Ola Magnell med sin gitarr.

– Och så målade jag en av deltagarna i realityserien Big Brother, Martin Ganetoft. Han var en av de tre sista som höll sig kvar i huset, säger Åsa och skrattar.
Martin jobbar extra som fotomodell, så det var säkert ett nöje att måla av honom 🙂 Big Brother-tavlan auktionerades senare ut och inkomsterna gick till välgörande ändamål.

Frasse!

Bortsett från kändisjobben fortsätter Åsa som vanligt med sin huvudsyssla – att måla av våra pälsklädda favoriter. Katter och hundar, hästar och kor, vilda djur som rådjuret på bilden ovan. Och så de fjäderprydda – kolla den coola ugglan! Åsa målar gärna på stenar, vilket som ni ser ger en fin effekt.

Åsa har skaffat en hemsida, där hon har lagt upp merparten av sina verk. Hon har även gruppen Åsa Forsberg Konstnär, Hantverk på Facebook. Är du på Facebook så gå in och gilla Åsas sida!

Men nu till det viktigaste av allt: Hur mår Skrållan?
– Skrållan lever livet om dagarna och jagar gräshoppor och flugor. Hon är så söt min lilla tjej! Hon är fem år nu och hittar alltid på något bus. Ofta är hon ute hela dagarna och kommer hem sent på kvällen, som en tonåring 🙂 Periodvis bor hon hos mina föräldrar som också har hus på landet.

Tassnot: Vill du att Åsa målar av din pälskling? Skicka då ett mail till [email protected]!

Tassnot 2: Vissa av tavelbilderna har jag varit tvungen att beskära.

LÄS OCKSÅ

(28)
(0)

25 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar