Annons
Annons

Nu får du sätta fart på julpyntandet matte!

Det verkar bara vara vi som inte har kommit i gång med julandet ännu.

Katter med julklappar, julpynt och tomte

Överallt på bloggar och Facebook julas det för fullt, men som vanligt är matte oförlåtligt slö och ligger bara och slappar i sängen, medan vi katter uppfordrande pekar med tassarna mot ytterdörren.

Katt med tomte

Varför mot ytterdörren, undrar ni? Jo, för att mattes julpynt finns på vinden, och för att komma dit måste hon öppna ytterdörren, gå upp en trappa, öppna vindsdörren och sedan öppna vår förrådsdörr. För någonstans därinne finns vårt julpynt.

Annons

– Någonstans var ordet, suckar matte. Jag HAR ju varit däruppe, men jag kan inte hitta pyntet! Jo, det gamla söndriga, som jag inte använder, det ligger ordentligt inpackat i jullådan. Men det fina, det som är själva stommen i vårt julpynt, är spårlöst försvunnet.

Matte har lovat att göra en noggrannare undersökning av vinden nu i helgen. Vi håller tassarna att hon hittar pyntet då. Till dess får vi nöja oss med att hon faktiskt har lyckats få upp två adventsstakar, och den stora tomten som ni ser på bilderna.

Några aktuella bilder på tomten finns dock inte – matte ÄR verkligen slö i år! – men han är ju sig ganska lik från i fjol. Däremot har vi växt upp till betydligt större och ståtligare katter än de små kattungar vi var på dessa bilder.

Men matte säger att det inte gör något. Det är bara roligt att få visa gamla kattungebilder, säger hon.

Ok matte, vi får väl jama med om det 🙂 För visst är vi ganska gulliga på bilderna, eller vad säger ni, kära vänner?

Nu önskar vi er alla en riktigt mysig andra advent! ♥

LÄS OCKSÅ

En viktig julkalender!

LÄS OCKSÅ

(78)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar