Annons
Annons

Nu är vi också tv-stjärnor!

Vi var i direktsändning i TV i går! Plötsligt bara var de där, två killar med en tv-kamera. De skulle filma kören och visa resultatet direkt i Sydnytt på SVT. Så nu är det inte bara Gabriel som är tv-stjärna!

Annons

Ni skåningar som följer bloggen kanske redan har sett inslaget. Ni som missade det kan se det om ni klickar här.

På bilden ser ni mina kära körkompisar Carina Dentz och Gitte Østergaard tillsammans med en annan urtrevlig, skönsjungande tjej, vars namn jag tyvärr glömde få i tv-yran. Förlåt!

Vi körsångare var helt oförberedda på detta. Jag kom som vanligt till Johanneskyrkan med andan i halsen, håret på ända och en gnagande oro över att inte ha gjort läxan, det vill säga övat på låtarna hemma vid datorn.
Så såg jag fotografen Lars-Gunnar Bengtsson och reportern Richard Lööf. Och när Gabriel gjorde entré bekräftade han mina misstankar.
­- Sydnytt är här och ska filma er. Det sänds direkt i kväll. Så ni kan komma fram och ställa er i altaret nu!

Gabriel Forss får blommor av Malmö-kören

Jag hann inte ens kamma mig! Men vad tusan, det gör inget, kul att vara med i tv! Och det är inte SÅ mycket man ser av mig… Om ni tittar noga kan ni se mig någonstans långt till höger i myllret  🙂

Och det var jättekul att Sydnytt kom. Gabriels finalplats i Körslaget är bra reklam för kören, inte tu tal om saken. Och lite av äran spiller över även på oss, hans trogna körsångare  🙂

När Sydnytt-teamet hade gett sig iväg, fortskred repet som vanligt. Nej vänta – Gabriel fick ju en fin blombukett! Dock inte av min kära altkollega Carina Dentz, som står med honom på bilden, utan av Medborgarskolan, i vars regi Du kan sjunga gospel-körerna drivs.

Den 25 maj ska vi ha vår avslutningskonsert i Johanneskyrkan – klicka på länken så kommer ni till inlägget om vår förra konsert. Biljetterna började säljas igår. Spännande…  🙂

I tv sjöng vi Let the sunshine från Hair men jag har inte lyckats hitta någon bra video med den. Så här kommer en annan av våra låtar i stället: Super Trouper med Abba!
PS. I dag är jag ute på intervju så det kan dröja innan jag kommer åt bloggen igen. Bara så ni vet 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=BshxCIjNEjY&feature=share

LÄS OCKSÅ

(31)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar