Annons
Annons

Mysigt mirakel i juletid

Jag trodde inte det var möjligt. Inte efter alla dessa år. Efter allt forskande, allt grubblande och patrullerande. Men det otroliga har faktiskt hänt…

Jag har hittat en ny mysplats! Rena miraklet! Julklapp i förskott!

Annons

Jag förstår att ni har svårt att tro det. För även om matte och jag inte bott i vår nuvarande lägenhet mer än dryga två år så är den mindre än den förra. Och möblerna är ju desamma. Så hur har det gått till?

Så här var det: En dag upptäckte jag att en av husses hyllor inte längre stod i husses rum. Inte så konstigt, för husse har ju flyttat till egen lya och har inte längre något eget rum hos oss – och nu jamar jag inte mer om detta, för då fastnar både matte och jag i våra sorgliga ”husse-flytta-hem-igen”-klagovisor.

Nåjam, i alla fall såg jag plötsligt hyllan i ett helt nytt ljus. Den är smal och har många hyllplan. Och somliga av dem är inte fyllda. Alltså kan de bli perfekta mysplatser.
Jamat och gjort, jag hoppade upp och intog en hylla i lagom höjd. Matte fattade genast galoppen och la dit lite småprylar, muslingar och annat.

Och nu är hyllan en av mina ordinarie mysplatser. Jama om att vi katter har förmåga att göra vardagslivet roligt! Så länge vi finns i hemmet, riskerar ingen att fastna i rutin och slentrian!

Ha en jamarmysig adventshelg, alla 😀

Rösta på Rock-Frasse
Om ni klickar på länken till Mjau.se kan ni se mig rocka loss tillsammans med Mjau-katten 🙂 Och har ni Facebook, gilla mig gärna, så ökar mina chanser att vinna kattmat för ett helt år… *drömmer*

Ny vinnare!
På söndag presenteras vinnare nummer tre i min stora adventstävling på Allas.se. Spinningen är olidlig 🙂

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar