Annons
Annons

Möte med bedårande söt liten kattflicka

Katt

Vilket  trevligt och sött lunchsällskap vi fick idag! När min promenadkompis och jag slog oss ner på en bänk för att njuta av att det faktiskt föll några solstrålar på oss, så tassade plötsligt en liten katt fram och hälsade.

Annons

Katt-ute

Typiskt nog var det min icke kattägande arbetskamrat som fick mest uppmärksamhet – att jag är en kärleksfull matte till två kattkillar brydde sig den lilla damen inte om 🙂

Till slut fick jag nog, grabbade beslutsamt tag i henne och tog upp henne i famnen. Hon protesterade inte alls till en början och lät mig till och med borra in näsan i hennes päls – åh, så gott det är! Kollegan fick agera fotograf, tack Titti!

Fick hemlängtan där på parkbänken – vilken tur att Simba och Tasse väntar därhemma… Livet utan katt skulle kännas väldigt tomt…

Hoppas vi får träffa lilla kattdamen fler gånger!

LÄS OCKSÅ

(49)
(0)

17 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar