Annons
Annons

Mot solen och poolen på Cypern!

Blir det kändisfrossa? Barhäng? Lyxmat? Pool? Sol? Mys? Gemenskap? Svar JA! För på fredag åker vi till Cypern för ännu en härlig all inclusive-vecka på vårt favorithotell Althea Beach i Fig Tree Bay. Alltmedan Frasse fortsätter njuta av sin exklusiva vistelse på Hotell Mormor 🙂

Annons

I en hel vecka ska jag, särbon, Kalle, flickvän Tina, Kim och Klara koncentrera oss stenhårt på att göra absolut ingenting utom att njuta. Bara brottas med problem typ ”Vad ska jag ha på mig till middagen i kväll? Vilka rätter ska jag välja ur den gigantiska buffén? Har solen tagit? Är jag brun? Röd? Vilken solskyddsfaktor ska jag ha? Vilken show ska de fantastiska artisterna bjuda på i kväll? Vad har Bamseklubben på programmet?

Kolla HÄR om ni vill se hur vi hade det förra gången 🙂


Vargen går hem även hos de lite äldre barnen 🙂

Under tiden fortsätter Frasse som sagt att softa på balkong, fåtöljer och i garderober på luxuösa Hotell Mormor, där den proffsiga värdinnan ser till att intet fattas den prominente gästen.

Och nästa vecka har bloggen alltså semesterledigt – vi ses när jag är tillbaka i kontorsstolen veckan därpå.

Ha en underbar midsommar – må solen lysa över er alla! 😀

LÄS OCKSÅ

(118)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar