Annons
Annons

Moppen – min bittra rival

Moppen är en av mina värsta rivaler. En ständig källa till träta mellan särbon och mig. Precis som Frasse har den en förmåga att vara I VÄGEN.

Moppe_lupp_IMG_3292

Egentligen är det en lätt motorcykel men jag kallar den för Moppen bara för att reta särbon. Han älskar den nämligen lite för mycket. Mer än mig, får jag ibland för mig…

Annons

Kolla på bilden ovan. Ni ser själva hur Moppen skymmer hela min täppa, min stolthet, den som jag tillbringar så många timmar i varje sommar, knästående, kämpande med ogräset.
Ok, det är inte världens vackraste rabatt men den ser trevligare ut än Moppen. Eller?

Lupp_Tappan_fin__3407

Särbon skyller på att det inte finns någon annan plats att stå på. Ren lögn! Bara några meter bort finns en perfekt parkeringsplats där Moppen kan stå utan att vara i vägen det minsta.
För långt bort, menar särbon.

Men det absolut värsta med Moppen är att jag måste ha hjälm när jag åker på den (köra varken kan eller får jag eftersom jag tyvärr aldrig tog det där förbaskade körkortet. Varför är de där inspektörerna så himla noga? Vad gör det om man kör lite fel?)

Ingen,jag upprepar INGEN klär i hjälm! Och jag ser nog hemskast ut av alla! Som en blandning mellan en lampglob på en stolpe och en insekt.

Min stolthet förbjuder mig att publicera en bild på mig i hjälm.  Kanske gör jag det om jag lyckas hitta någon jag klär i. Alltså aldrig…

Sms-rapport från Hotell Mormor: Frasse ligger mest i kartongen men även i garderoben, på mormors säng ochi fåtöljen. Han vet verkligen hur man skapar ett omväxlande liv, den katten 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar