Annons
Annons

Mjau vad matte håller i gång!

Snacka – eller jama – om händelserika dagar! Knappt hann man hämta sig efter Årets stora sånginsats vid Du kan sjunga gospel-konserten förrän man var i hetluften igen…

Katt som sitter vid en adventsljusstake

Redan på lördagen var jag åter mitt i vimlet, denna gång på ett av Malmös  stora danspalats. Där intervjuade jag kändisar och dansande par för brinnande livet  🙂 Mer om detta spännande jobb senare i veckan här i bloggen samt i kommande nummer av Allas…

Annons

På söndagen skulle min pälsklädde sambo och jag ta det lugnt. Vilket för Frasse inte blir någon större skillnad 🙂
Vi tänkte adventspynta och sedan soffmysa för hela slanten.
Då upptäcker jag att det har droppat vatten i mitt köksbänksskåp…

För den som likt mig en gång har drabbats av en stor vattenläcka alstrar vattendroppar i skåp genast panik. Tog därför ledigt från jobbet och kontaktade expert. Men under över alla under – det var ingen läcka, bara en av plastringarna som hade släppt!
Så det blev lite mys i alla fall 🙂

I helgen var det ju inte bara advent utan även den stora högtiden Kattens dag. Vi tassade in hos några av våra bloggvänner för att se vad de haft för sig. Och det är en hel del:

Mästerkatten Wikki har hållit auktioner och lotterier till förmån för utsatta katter på sitt lokala katthem i Örebro. Ligan har varit i farten med julklappsshoppande, adventsljusarrangerande samt gardin- och julstjärneupphängning .
Sixten och Puma har städat och pyntat sitt klösträd, Findus, Isak och Rasmus har diktat en sång och börjat nedräkningen till julen, Max och Måns har varit ute på vinterjakt och katten Sippo har också skrivit en fin sång.  Annmi uppmanar oss alla att jama högt och kärleksfullt för alla katter.
Tassa in och ta er en titt hos våra kära vänner! Fler finns i länklistan här intill!

Till sist: Visste ni att det är Kåldolmens dag i dag? Klicka på länken och läs mer plus få en massa goda kåldolme-recept!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar