Annons
Annons

Mjau så jobbigt när matte sjunger ut!

Vilket liv det har varit i lägenheten i helgen! Man tycker att matte kunde ta lite hänsyn. Särskilt som hon alltid tjatar om hur ljudkänslig hon är och hur skönt det är att jag inte kan skälla!

Matte säger att hon måste öva till konserten med Du kan sjunga gospel-kören på onsdag. Låtarna finns tydligen i den där konstiga apparaten som kallas dator.
– Jag vill inte göra Gabriel och körkompisarna besvikna. Det förstår du väl Frasse? säger matte allvarligt.

Annons

Jag är själv en lojal natur – så länge jag får mat och klappar…  Men att utsätta en tyst och försynt katt för en massa konstiga toner, det är att gå för långt.
Och oväsendet kommer BÅDE från datorn och matte själv!  Ibland sätter hon på sig någon sorts örongrejor och då tystnar datorn. Men inte matte! 
– Jag SJUNGER Frasse! säger hon när jag tittar förebrående på henne. Det ska låta VACKERT! Ge mig lite stöd nu!

Det värsta är att när en låt är slut och man tror att man kan fälla upp öronen igen – så tar matte om alltihop från början!
Svär gör hon också. Lite vårdat språk är väl det minsta vi katter kan begära, vi som aldrig säger något annat än mjau och kurr och möjligtvis morr…
– F-n också, jag kunde det ju nyss. VARFÖR har jag inte övat under terminen? Hur dum får man bli? Grrr, det kommer att gå åt h-e!
Låter rätt märkligt när hon sedan ska försöka sjunga ljuvt och vackert 🙂 

Men jag håller självklart tassarna för att det hela ska gå bra. Samt håller matte sällskap vid datorn! Det är kul att kolla in coola bilder av sig själv. Matte blir lite irriterad när jag sätter mig på hennes låttexter men det får hon ta…

Matte svarar: Frasse, jag tror jag skickar dig till konserten i mitt ställe. Det är säkert ingen som märker någon skillnad 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar