Annons
Annons

Mitt namn är Ivägen…

Frrasse datorn_luppny_ 100824009

De som står en närmast är också de som kan reta upp en allra mest. Det gäller i alla relationer, även mellan matte och katt.

Ofta handlar det om små oförargliga ovanor. Men när man utsätts för dem år ut och år in blir de som ständigt viftande röda skynken.
Som när särbon får det där nollställda tonfallet.
Eller när Frasse är I VÄGEN.

Annons

Under årens lopp har min pälsklädde sambo successivt finslipat sin förmåga att komma i min väg. På köksbordet, framför fötterna – särskilt i mörker – i fönsterkarmar, i dörröppningar… 

Och vid datorn!

I går hände det igen. Jag skulle betala räkningarna via internet – en trist grej i sig. Samlade mödosamt ihop alla sifferprydda papper, släpade mig bort till datorn – och hittade Frasse fridfullt sovande tvärsöver tangentbordet.

På skärmen visades ett sammelsurium av dokument och tecken. Och när jag tryckte på tangenterna hände ingenting. De hade låst sig. Tålde tydligen inte att en kattkropp i tungviktarklassen tryckte ner dem alla samtidigt.

Frrasse datorn_nara_lupp_ 100824014

Det löste sig till slut. Spärren lossnade. Och sedan hade jag ta mig tusan inte hjärta att knuffa ner herr Ivägen från skrivbordet. Han hade dock utstått en rad rätt hårda ord från mig utan att röra en min.
Kanske han inte hörde, för han sov verkligen djupt där framför datorskärmen. Enda gången han tittade upp var när blixten från kameran slog honom mitt i ansiktet 🙂

Det var inte lätt att manövrera mus, tangentbord, räkningar och katt, men till slut blev allt betalt. Även Frasses djurförsäkring 🙂

Till alla som vill bli vän med Frasse!
Vi är så glada att ni skickar in anmälningar. Bara en sak – glöm inte bifoga bild! Särskilt gäller detta katterna Maja och Bela och deras mattar Anita och Ulla, som har skickat in så trevliga brev, men inga bilder. Så fort vi får in bilderna blir ni publicerade! Ni kan skicka dem i ett mejl till [email protected]
Kram och mjau från oss!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar